Energieleveranciers

Bij dePrijsvergelijkers.com vergelijk je alle prijzen van alle energieleveranciers met elkaar. En daarna stap je heel heel gemakkelijk gratis over. Zo bespaar je snel veel geld. Wij vergelijken alles, dus ook de prijzen van duurzame energie en die van alleen gas of alleen stroom. Ook als we een product zelf niet aanbieden zie je bij ons toch de beste prijs. Daardoor weet je zeker dat wij écht objectief zijn.

Stap over en bespaar tot wel € 450,-

Energieleveranciers bieden vaak een welkomstkorting. Daarom kun je met overstappen honderden euro’s besparen. Op basis van jouw gegevens maakt onze vergelijker een overzicht van passende energiepakketten. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Zo wordt overstappen wel heel eenvoudig.

Informatie over energieleveranciers

Soms wil je meer weten van energieleveranciers. Bij ons zie je niet alleen waar zij hun stroom vandaan halen, maar ook allerlei andere informatie. Zo zie je heel snel welke services zij bieden en hoe je contact op kunt nemen. Je ziet bij ons commercials van energieleveranciers en geven hen ook zelf het woord. Op die manier kun jij een goed beeld kan vormen. Je ziet ook verwijzingen naar acties voor bestaande klanten. Want als je helemaal niet wilt overstappen, dan blijf je toch gewoon? En wil je dat wel, dan staan wij altijd voor je klaar.

Verschillende energieleveranciers

Er zijn verschillende soorten energieleveranciers. Je hebt de zogenaamde ‘energiereuzen’ Essent, E.ON, Nuon en Eneco. Deze energieleveranciers wekken zelf stroom op, evenals Engie en Delta. Dan zijn er ook energiemaatschappijen die als een soort intermediair fungeren, bijvoorbeeld de Vastelastenbond. Enkele energieleveranciers wekken wel hun eigen stroom op, maar dan alleen maar met behulp van duurzame energiebronnen, zoals Greenchoice, Qurrent en Pure Energie. Er is ook een energieaanbieder die werkt met prepaid stroom, EnergieFlex. En tenslotte zijn er een paar spelers die steeds meer voet aan de grond krijgen, zoals BudgetEnergie, Oxxio en energiedirect.nl.

Energie vergelijken