Terug naar service

Over dePrijsvergelijkers.com

Wat is dePrijsvergelijkers.com?

dePrijsvergelijkers.com is een energievergelijker waar je echt objectief energie met elkaar kunt vergelijken. Niet alleen op prijs. Ook de beste deal voor een contract van 2, 3 of zelfs 5 jaar. En natuurlijk of het duurzame energie is en op klantvriendelijkheid. dePrijsvergelijkers.com maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Binnen een paar minuten weet je welke leverancier het beste bij je past.

Waarom is dePrijsvergelijkers.com objectief?

dePrijsvergelijkers.com vindt dat iedereen een eerlijke prijs verdient voor wat hij of zij koopt. Daarom geven wij een echt objectief overzicht van alle energie aanbieders in Nederland. We geven alle leveranciers toegang tot onze energievergelijker en sluiten geen enkele leverancier uit.

De resultaten beinvloeden wij niet door deals weg te laten of op een andere positie te zetten. Zelfs als er geen contract met een leverancier is, vertonen we deze toch. We kunnen dat product niet aan je verkopen, maar laten het toch zien! Omdat we helemaal objectief willen zijn en een transparant beeld van de energie deals direct aan onze bezoekers willen bieden.

Waar verdient dePrijsvergelijkers.com aan?

dePrijsvergelijkers.com ontvangt een vergoeding van energieleveranciers als er via onze website een nieuw contract wordt afgesloten. Voor jou als consument zijn onze services geheel gratis. Je kunt dus meerdere malen en op je gemak energie vergelijken voordat je overstapt.

dePrijsvergelijkers.com. Voor hetzelfde geld koop je meer.