Over ons

Wie we zijn

Wij zijn de energievergelijker dePrijsvergelijkers.com. Wij vergelijken de tarieven van stroom en gas van bijna alle energieleveranciers in Nederland.

Ons doel

Met onze vergelijkingssite willen we consumenten zoals jij en ik weer grip geven op hun uitgaven. Wij willen dat je een eerlijke prijs betaalt. Daarom bieden wij je een eenvoudig en zo volledig mogelijk overzicht van energie-aanbieders in Nederland.

Wat we doen

We tonen je alle mogelijkheden van grote én kleinere leveranciers. We maken geen onderscheid tussen energiecontracten die je wel of niet bij ons kunt afsluiten. Zo helpen we je bij het maken van de keuze die het best bij jouw eigen situatie past.
Wil je persoonlijk geholpen worden? Dan kun je ons bellen of mailen. Ook houden we je via onze site op de hoogte van het laatste nieuws over energie. Dit alles vanuit het doel de energiewereld begrijpelijk te maken voor iedereen en zo met zijn allen uiteindelijk te zorgen voor betere energie, tegen lagere kosten.

Betere energie, tegen lagere kosten

Wij bieden inzicht in het energieaanbod van Nederland door het begrijpelijk maken van energieprijzen en door de gegevens van energieleveranciers duidelijk op onze site te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe de stroom is opgewekt bij de leverancier. Het is onze overtuiging dat uiteindelijk iedereen baat heeft bij een beter begrip over hoe energie tot stand komt en waar je nu precies voor betaalt. De leverancier, onze leefwereld en natuurlijk vooral jijzelf.

Hoe we vergelijken

Op basis van de gegevens die jij invoert, tonen wij jou het aanbod dat het beste bij jou past. We laten alle deals zien. Ons maakt het dus niet uit of jij wel of niet voor een bepaalde leverancier kiest. We zijn er om jou te helpen de best mogelijke keuze voor jou te maken.

Hoe we betaald worden

Als bezoeker van de site kun je zonder kosten gas en stroom van de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. En als je hebt gevonden wat je wilt, kun je een contract afsluiten. dePrijsvergelijkers.com ontvangt van een aantal energieleveranciers een vergoeding als er een contract via onze site wordt afgesloten.

Beheer en eigendom website

dePrijsvergelijkers.com is gebouwd en wordt beheerd door Van Dyck Brown B.V., Nieuwstraat 34 te ‘s-Hertogenbosch. Exploitant en rechthebbende van de website is Essent Retail Bedrijven B.V., Willemsplein 4 te ‘s-Hertogenbosch. Essent Retail Bedrijven B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ’s-Hertogenbosch onder nummer: 09120255, BTW nummer: NL809671748B01. Van Dyck Brown B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ‘s-Hertogenbosch onder nummer: 55745113, BTW nummer: NL851843943B0.

Stuur een bericht

Adres

Nieuwstraat 34,
5211 NL 's Hertogenbosch
088 778 01 88

ma-vr 09-21 u. zat 10-14 u.

info@deprijsvergelijkers.com

Grotere kaart weergeven