Energie

Nieuws

Energiebesparing

Energie begrippen

Hoe werkt 't?

Energie in Nederland

De wereld van energie is soms lastig te begrijpen. Het is voor jou als consument niet altijd even duidelijk waar het nou precies allemaal over gaat. Wij proberen alles zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Zodat jij precies weet waar je voor betaalt.

Energie nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van het laatste energienieuws. Zo hoor jij bijvoorbeeld als eerste of de prijzen gaan stijgen of dalen. En je komt te weten wat de nieuwste gadgets zijn op energiegebied. Natuurlijk volgen we ook de politiek op de voet. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Energiebesparing

Overstappen betekent besparen. Zover was je inmiddels wel. Maar hoe kun je nóg meer besparen? Bij dePrijsvergelijkers.com vind je tips, advies en heel veel informatie over energie besparen. Zo kun jij zelf bepalen wat je kan en wil doen om je energieverbruik te beperken én jouw bijdrage aan een beter milieu te leveren. Het is een cliché, maar uiteindelijk is ‘de goedkoopste stroom nog altijd de stroom die je niet gebruikt’.

Hoe werkt 't

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de slimme thermostaat of hoe het zit met energiebelasting? Wij vertellen je op een eenvoudige manier hoe iets werkt. 

Energie begrippen

Je vindt bij ons een uitgebreid ABC met energiebegrippen. Is iets niet helemaal duidelijk, dan vind je hier vaak al een heldere uitleg.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan altijd eerst even bij onze ‘veelgestelde vragen’. Misschien staat het antwoord er al bij. Is dat niet zo dan kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Dat kan per email of telefonisch. Wij helpen je graag.

Energie vergelijken